همیشه در سفر

مرجع دانستنی های گردشگری ایران و جهان

همیشه در سفر

مرجع دانستنی های گردشگری ایران و جهان

۴ مطلب در اسفند ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

گردشگری مدخل سرپوش ایران-گردشگری، سیاحت یا توریسم به طور کلی به شهرت مسافرت تفریحی مدخل سرپوش نظر ناراحت می‌شود. کل چند که در سال‌های اخیر گردشگری دربردارنده هرگونه مسافرتی می‌شود که انسان به واسطه نفس از محیط کار یا زندگی خود خارج شود. به کسی که گردشگری می‌کند گردشگر، سیاح یا توریست گفته می‌شود.واژه گردشگر از زمانی پدید آمد که افراد طبقه متوسط مبادرت به مسافرت کردن نمودند. از زمانی که مردم توانایی مالی بیشتری پیدا کردند و عمرشان طولانی‌تر شد، این قضیه ممکن شد.


 


اغلب گردشگرها بیش از همه چیز به عرق و هوا، دائره المعارف یا طبیعت مقصد خود علاقمند هستند. ثروتمندان همیشه به مناطق دوردست سفر کرده‌اند، البته نه به صورت اتفاقی، بلکه داخل نهایت به یک هدف خاص. به طور مثال برای دیدن ساختمان‌های معروف و رگه هنری، آموختن زبان‌های جدید و چشیدن غذاهای متفاوت. گردشگری سازمان‌یافته امروزه یک حرفه بسیار مهم درون تمام کره ارض است.


 


گردشگری  باب ایران


 


گردشگری مدخل سرپوش ایران به مجموعه امکانات گردشگری از کاملاً بناهای تاریخی، مکان‌های تفریحی، طبیعت، حمل و نقل، هتل‌داری و ... فرموده می‌شود.


 
گردشگری تو ایران به دیباچه اسم یک هنر از ظرفیت‌های بسیار بالایی برای رشد و توسعه برخوردار است.بر اصل گزارش سازمان جهانی جهانگردی،گردشگری باب ایران درجه دهم جاذبه‌های باستانی و تاریخی و رتبه‌ پنجم جاذبه‌های طبیعی را در گیتی روزگار دارا است و یکی از امن‌ترین کشورهای قطار و عالم از منظر امنیت برای گردشگران خارجی است.در سال 2008، درون حدود 2 میلیون گردشگر خارجی از ایران بازدید کرده‌اند و این در حالی است که در این سال ۸۴۲ میلیون جهانگرد در دنیا سفر کرده‌اند.


در مقایسه گردشگری ایران با برخی کشورها،ایران نتوانسته‌است کارنامه موفقی را داخل این زمینه از خود برجای بگذارند. به طور مثال تنها باب سال ۲۰۰۷ میلادی، حدود ۱۵ میلیون گردشگر خارجی از کشور دبی در کشور امارات متحده عربی در نیمروز جهات خلیج پارس عجم دیدار کردند.این دروازه اندر حالی است که کشور ایران با سهمی کمتر از یک پانزدهم تعداد گردشگران ولایت برج دبی باب سال مشابه، تنها کمتر از یک درصد سهم درآمد جهانی از حرفه گردشگری را به خود اختصاص داده‌است.


 



گردشگری تو ایران-صنعت گردشگری بر خلا‌ف بخش‌های اقتصادی دیگر از مجموعه‌ای از ارایه کنندگان خدمات حاوی دفاتر خدمات مسافرتی و تورگردانی، عاملا‌ن حمل و شیرینی گزک هوایی، ریلی، جاده‌ای و دریایی، هتل‌ها، مهمان‌سراها و مهمان‌پذیرها، متصدیان جاذبه‌های گردشگری، رستوران‌ها، فروشگاه‌های محصولا‌ت صنایع دستی، اقلا‌م سوغاتی، پوشاک، کفش، اشیا چرمی‌و سایر اقلا‌م مورد علا‌قه گردشگران است.


 
تنوع فعالیت‌های مربوط به صنع گردشگری باعث شده است تا برتری این بخش، اثرهای اقتصادی بالا‌یی را برای اقتصاد کشور دروازه اندر مقایسه با سایر بخش‌های اقتصادی تشکیل کند. علا‌وه بر این مطالعات انتها شده نشان داده‌اند توسعه این هنر نقش مؤثری  تو کاهش بیکاری و باز بهبود توزیع دخل و استکثار درآمدهای مکنت دارد. این موضوع به تنگه درخور از لمحه جهت که درب کشور ما بیکاری به آغاز اصلی‌ترین مشکل اقتصادی اقلیم مطرح است بایست است نهار به لیل به صورت جدی تری مورد توجه سیاستگذاران و برنامه ریزان کشور روش گیرد.


عمده مشکل ایران تو حوزه گردشگری، مربوط به مسائل اجرایی و مدیریتی است که اگر دیدگاه دنیا بینی خود را گسترش دهیم مبحث اقتصادی این تکنیک نیز حل خواهد شد.


با توجه به این مطالب، این پژوهش تلاش دارد که قرابت تناسب به شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رشد و توسعه صنع گردشگری داخل ایران رفتار نموده و ضمن شناسایی موثرترین عوامل، راهکارهای دربایست و بنیادی در توسعه و رشد را جهت بهره گیری متولیان و بخشهای خصوصی و دولتی صناعت جهانگردی ارایه دهد.


  • همیشه در سفر
  • ۰
  • ۰

گردشگری تو ایران-گردشگری، سیاحت یا توریسم به طور کلی به شهرت مسافرت تفریحی درون نظر ناراحت می‌شود. هر چند که تو سال‌های اخیر گردشگری دربردارنده هرگونه مسافرتی می‌شود که نفر آدمی به واسطه نزاکت مال از محیط کار یا زندگی خود خارج شود. به کسی که گردشگری می‌کند گردشگر، سیاح یا توریست عرض می‌شود.واژه گردشگر از زمانی پدید آمد که افراد طبقه متوسط رفتار به مسافرت کردن نمودند. از زمانی که مردم توانایی مالی بیشتری پیدا کردند و عمرشان طولانی‌تر شد، این حکم ممکن شد.


 


اغلب گردشگرها بیش از همه چیز به عرق و هوا، واژگان یا طبیعت مقصد خود علاقمند هستند. ثروتمندان همیشه به مناطق دوردست سفر کرده‌اند، مسلماً نه به فاعل اتفاقی، بلکه در نهایت به یک میل خاص. به طور مثال برای دیدن ساختمان‌های معروف و رد هنری، آموختن زبان‌های جدید و چشیدن غذاهای متفاوت. گردشگری سازمان‌یافته امروزه یک حرفه بسیار مهم در تمام زمانه است.


 


گردشگری در ایران


 


گردشگری مدخل سرپوش ایران به مجموعه امکانات گردشگری از یکسره عبارت زمره بناهای تاریخی، مکان‌های تفریحی، طبیعت، حمل و نقل، هتل‌داری و ... گفته می‌شود.


 
گردشگری باب ایران به دیباچه اسم یک صنعت از ظرفیت‌های بسیار بالایی برای برکشی و توسعه برخوردار است.بر محور گزارش موسسه جهانی جهانگردی،گردشگری دروازه اندر ایران رتبه دهم جاذبه‌های باستانی و تاریخی و رتبه‌ پنجم جاذبه‌های طبیعی را در جهان دارا است و یکی از امن‌ترین کشورهای سوق رده و جهان از لحاظ امنیت برای گردشگران خارجی است.در سال 2008، دروازه اندر حدود 2 میلیون گردشگر خارجی از ایران بازدید کرده‌اند و این داخل حالی است که در این سال ۸۴۲ میلیون جهانگرد در دنیا سفر کرده‌اند.



 


به نظر کارشناسان،صنعت گردشگری درون ایران از توسعه‌ای که شایستهٔ دم است برخوردار نبوده‌است. از دلایل کم رونق بی پروایی کردن صنعت گردشگری درون ایران  می‌توان به پرداخته نبودن بسترهای اقتصادی مناسب برای کشش سرمایه‌گذاری باب ساخت مهمانسرا و سایر صنایع جانبی این حوزه اشاره کرد.یکی دیگر از دلایل کم رونق بی پروایی کردن گردشگری در ایران بی‌خبر بودن سرمایه‌گذاران از زمینه‌های موجود باب ایران و تبلیغات ضعیف و نیز انتشار رویدادها نادرست و منفی از ایران، محدودیت‌هاى اجتماعی و مذهبی برای گردشگران خارجی و همچنین تنش‌های سیاسی با بعضی کشورهای غربی نیز از دیگر موانع دروازه اندر راه برکشی صنعت گردشگری درب ایران است.



 


بقعه رهبر زاده رودبند (سید علی سیاهپوش) با گنبد زیبای مضرس (پلکانی) به ضابطه امیر تیمور گورکانی که از اراتمندان سید علی بوده ساخته شده و تو زمان والی و رعیت عباس صفوی فرمان آیین تجدید بنا و مرمت برخی حصه تقسیم داده شده است . سر پشه دره کتاب مجمع الابرار در تنگه درخور صاحب بقعه آورده شده است : سید علی سیاهپوش با ۲۲ واسطه به راهبر موسی کاظم (ع) می گروه بهره و از نیاکان سادات صفوی است. سید علی در مطلع اردبیل بوده که برای زیارت به کاظمین می رود و تو بارگاه راهبر تقی (ع) ، شبی سر پشه دره خواب به خدمت قطب پیش نماز و ماموم جواد (ع) مشرف شده می شود و حضرت از وی می خواهد که برای راهنمایی مردم به ناحیه دزفول مراجعت کند. اسرایی که امیر تیمور باب بازگشت از تذکره و عبور از دزفول می آورد به وساطت عفوخواهی التماس سید علی از مرگ استخلاص پیدا می کنند و به احترام صاحب که همیشه عزادار رهبر حسین (ع) بوده ، رخت سیاه پوشیده و خادم حضرت شده بعدها وقت سیاهپوشان را تو شهر دزفول تشکیل دادند. بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ مردم دزفول برای وحدت بیشتر، بقعه رودبند را برای تجمع عزاداران سر پشه دره نظر گرفتند و تمام ساله با شکوه خاصی ارادتمندان راهنما حسین (ع) از این محل گذر ردشدن می کنند. بنای زیبای بقعه و نمای مشرف به شط دز ، محل زیبایی را برای گردشگران بوجود آورده است. همچنین داخل خصوص گزینش نام رودبند برای سید علی مزه چاشنی است که تو زمانی که ایشان برای ارشاد مردم دزفول به این شهر آمده اند برای اینکه ایشان از خود کرامتی رد دهد تا مردم باور بیشتری پیدا کنند مدخل سرپوش محلی که بقعه ایشان صبر دارد تو درگاه ایزد منان هجا می نماید و کودک ساز خروشان دز صبر می شود و از نفس زمان ایشان به رودبند مشهور گشته است.

  • همیشه در سفر
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • همیشه در سفر
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • همیشه در سفر