گردشگری مدخل سرپوش ایران-گردشگری، سیاحت یا توریسم به طور کلی به شهرت مسافرت تفریحی مدخل سرپوش نظر ناراحت میشود. کل چند که در سالهای اخیر گردشگری دربردارنده هرگونه مسافرتی میشود که انسان به واسطه نفس از محیط کار یا زندگی خود خارج شود. به کسی که گردشگری میکند گردشگر، سیاح یا توریست گفته میشود.واژه گردشگر از زمانی پدید آمد که افراد طبقه متوسط مبادرت به مسافرت کردن نمودند. از زمانی که مردم توانایی مالی بیشتری پیدا کردند و عمرشان طولانیتر شد، این قضیه ممکن شد.
اغلب گردشگرها بیش از همه چیز به عرق و هوا، دائره المعارف یا طبیعت مقصد خود علاقمند هستند. ثروتمندان همیشه به مناطق دوردست سفر کردهاند، البته نه به صورت اتفاقی، بلکه داخل نهایت به یک هدف خاص. به طور مثال برای دیدن ساختمانهای معروف و رگه هنری، آموختن زبانهای جدید و چشیدن غذاهای متفاوت. گردشگری سازمانیافته امروزه یک حرفه بسیار مهم درون تمام کره ارض است.
گردشگری مدخل سرپوش ایران به مجموعه امکانات گردشگری از کاملاً بناهای تاریخی، مکانهای تفریحی، طبیعت، حمل و نقل، هتلداری و ... فرموده میشود.
گردشگری تو ایران به دیباچه اسم یک هنر از ظرفیتهای بسیار بالایی برای رشد و توسعه برخوردار است.بر اصل گزارش سازمان جهانی جهانگردی،گردشگری باب ایران درجه دهم جاذبههای باستانی و تاریخی و رتبه پنجم جاذبههای طبیعی را در گیتی روزگار دارا است و یکی از امنترین کشورهای قطار و عالم از منظر امنیت برای گردشگران خارجی است.در سال 2008، درون حدود 2 میلیون گردشگر خارجی از ایران بازدید کردهاند و این در حالی است که در این سال ۸۴۲ میلیون جهانگرد در دنیا سفر کردهاند.
در مقایسه گردشگری ایران با برخی کشورها،ایران نتوانستهاست کارنامه موفقی را داخل این زمینه از خود برجای بگذارند. به طور مثال تنها باب سال ۲۰۰۷ میلادی، حدود ۱۵ میلیون گردشگر خارجی از کشور دبی در کشور امارات متحده عربی در نیمروز جهات خلیج پارس عجم دیدار کردند.این دروازه اندر حالی است که کشور ایران با سهمی کمتر از یک پانزدهم تعداد گردشگران ولایت برج دبی باب سال مشابه، تنها کمتر از یک درصد سهم درآمد جهانی از حرفه گردشگری را به خود اختصاص دادهاست.
گردشگری تو ایران-صنعت گردشگری بر خلاف بخشهای اقتصادی دیگر از مجموعهای از ارایه کنندگان خدمات حاوی دفاتر خدمات مسافرتی و تورگردانی، عاملان حمل و شیرینی گزک هوایی، ریلی، جادهای و دریایی، هتلها، مهمانسراها و مهمانپذیرها، متصدیان جاذبههای گردشگری، رستورانها، فروشگاههای محصولات صنایع دستی، اقلام سوغاتی، پوشاک، کفش، اشیا چرمیو سایر اقلام مورد علاقه گردشگران است.
تنوع فعالیتهای مربوط به صنع گردشگری باعث شده است تا برتری این بخش، اثرهای اقتصادی بالایی را برای اقتصاد کشور دروازه اندر مقایسه با سایر بخشهای اقتصادی تشکیل کند. علاوه بر این مطالعات انتها شده نشان دادهاند توسعه این هنر نقش مؤثری تو کاهش بیکاری و باز بهبود توزیع دخل و استکثار درآمدهای مکنت دارد. این موضوع به تنگه درخور از لمحه جهت که درب کشور ما بیکاری به آغاز اصلیترین مشکل اقتصادی اقلیم مطرح است بایست است نهار به لیل به صورت جدی تری مورد توجه سیاستگذاران و برنامه ریزان کشور روش گیرد.
عمده مشکل ایران تو حوزه گردشگری، مربوط به مسائل اجرایی و مدیریتی است که اگر دیدگاه دنیا بینی خود را گسترش دهیم مبحث اقتصادی این تکنیک نیز حل خواهد شد.
با توجه به این مطالب، این پژوهش تلاش دارد که قرابت تناسب به شناسایی عوامل تاثیرگذار بر رشد و توسعه صنع گردشگری داخل ایران رفتار نموده و ضمن شناسایی موثرترین عوامل، راهکارهای دربایست و بنیادی در توسعه و رشد را جهت بهره گیری متولیان و بخشهای خصوصی و دولتی صناعت جهانگردی ارایه دهد.