همیشه در سفر

مرجع دانستنی های گردشگری ایران و جهان

همیشه در سفر

مرجع دانستنی های گردشگری ایران و جهان

  • ۰
  • ۰

لیلاکوه یا به کلام بیان اهالی محلی لیله کوه، صف ای است درب نزدیکی ملک لنگرود درب استان گیلان درون شمال ایران و یک منطقه توریستی و گردشگری زیباست که تمام ساله مسافران زیادی را به خود جذب می‌کند.



برخی هم معتقدند ، لیلا کوه برگرفته از نام« لیاشاه» می‌باشد. لیاشاه ، مترادف با واژه‌های اسمی دخترانه‌ی « لکو شاه» ، یا ملک و رعیت دختران و یا «شاه دختر» ، است . برخی بازهم « لیاشاه» را بنت یکی از پادشاهان باستانی مشرق گیلان می‌شناسند، که دلاوری هایش دروازه اندر نبرد با اعراب هنوز هم داخل کتاب‌های تاریخ به یادگار مانده است .



لنگرود,جاهای دیدنی لنگرود


از میدان فرمانداری لنگرود تا میدان لیلا کوه حدود 3 کیلومتر طریق آسفالته میباشد که این شارع به سمت روستای پرشکوه و بعد از دم به بخش کومله میرسد.



یک راه خاکی که از میان باغ‌های سرسبز چای می‌گذرد، میدان لیلا کوه را به خط الراس بخشش کوه می‌رساند. دروازه اندر این اتوبان در فصل برداشت چای ماشین‌های مخصوص دو دیفرانسیل می‌توانند تردد کنند. با یک ساعت پیاده روی درون این اتوبان می‌توان به خط الراس«عطاکوه » رسید و با نیم ساعت پیاده روی سر پشه دره مسیر«پاکوب»، خط الراس که از میان باغ‌های چای و جنگل می‌گذرد، می‌توان به قله بخشش کوه رسید.



اولین مبدا: حرکت از روستاهای لیلا کوه و دیوشل می‌باشد.
بجز این‌ها مسیرهای فرعی دیگری باز برای عروج و نزول وجود دارند که در صورت دوست بودن به کوه و منطقه می‌توان از آن‌ها برای صعود بهره گیری کرد. مسیرهای منتهی به قله عطا کوه از میان باغهای چای، درختان مرکبات و باب انتهای مسیر از میان درخت زار می‌باشد که پیاده روی حظ بخش و خاطره انگیزی را بهمراه دارد.


 


لنگرود,جاهای دیدنی لنگرود


از زیبایی و شادی کوهنوردی سر پشه دره این مسیر همه چه بگویم کم گفته شد. خصوصا درب فصل بهار و تابستان که سر سبزی و طراوت باغات چای و جنگل‌های مسیر به حد اعلای خود می‌رسند..



تذکر به آنانی که به این کوهها آشنایی ندارید، تنها مسیری که سر صواب سهی بوده و می‌توانید با کمی راهنمایی گرفتن از یک ناس بلد (قبل از حرکت) از آنجا به ستیغ برسید همان مسیر عمومی میدان لیلا کوه می‌باشد. چرا که باقی مسیرها در بین منهج به خیز راهی‌های متعدد می‌رسند که پیدا کردن راه همایون ابتهاج دشوار می‌باشد. کما این که خطر گم ازمد افتادن در بیشه و یا طریق ای که اول و انتهایش را نمی‌شناسید هم هویت عرضه دارد. درصورتی که قصد صعود از مسیرهای جدید و فرعی را دارید حتما پگاه حرکت کنید که در صورت گم دمده شدن و یا معطلی بین مسیر به شامگاه نخورید.

  • ۹۵/۰۲/۱۰
  • همیشه در سفر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی